• Logitech K120 Zwart bedraad Retail


Comfortabel en stil typen: U kunt comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken en de standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok.

Morsbestendig ontwerp: U hoeft zich geen zorgen te maken dat een ongelukje het einde van uw investering betekent, omdat de vloeistof gewoon weer uit het toetsenbord loopt.

Dun profiel: Het toetsenbord heeft een dun profiel en geeft u bureau een stijlvol tintje, terwijl u handen een comfortabelere, neutrale positie aannemen.

Stabiele, uitklapbare pootjes.: U kunt de pootjes uitklappen om de hoek van het toetsenbord met 8 graden te vergroten om zo tegemoet te komen aan uw ergonomische behoeften.

Plug-and-play USB-verbinding: Set-up is eenvoudig. U sluit het toetsenbord gewoon aan op de USB-poort van uw desktop, laptop of netbook en u kunt er direct mee aan de slag.

Goed leesbare toetsen: De vetgedrukte, helderwitte tekens zijn gemakkelijker te lezen; ideaal voor degenen die geen arendsogen hebben. Bovendien vervagen ze niet zo snel.

Geronde spatiebalk: Hiermee blijven uw handen in een neutrale positie, zodat u comfortabeler kunt typen.

Met vlakke toetsen, een standaardindeling en een strak doch robuust ontwerp, biedt dit duurzame toetsenbord u een voortdurende, prettige type-ervaring. 

Kleurzwart
Aansluiting USB
LayoutUS
Numeriek Toetsenblok ja
Extra Toetsennee
Polssteunnee
Verlichte Toetsennee
Verpakkingretail

 

 

 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Logitech K120 Zwart bedraad Retail

  • Model: K120
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €€14,95

  • Excl. BTW: €€12,36