Algemene voorwaarden

Prijzen:
Prijzen zijn inclusief 21% BTW en in Euro's. Prijs-, model- en uitvoeringswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden.

Betaling en levering:
Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen, mits op voorraad, bij vooruitbetaling (van de volledige bestelling, inclusief orderkosten), afgeleverd binnen Nederland.
Bestellingen naar België of Duitsland kunnen alleen vooruit worden betaald en worden verstuurd als het volledige bedrag incl verzendkosten binnen is op onze rekening.
De termijn van 3 werkdagen geldt vanaf het moment van ontvangst van uw vooruitbetaling (mits hiervoor gekozen).
Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen per e-mail bevestigd. Vergeet derhalve niet uw e-mailadres te vermelden. Houd er rekening mee dat overboekingen van de giro naar de bank gemiddeld 5 werkdagen duren. Van bank naar bank is dit 2 werkdagen.

Afhalen van producten:
Het is mogelijk het gewenste product zelf af te halen in Dokkum.
Hiervoor dient u eerst telefonisch of per email contact met ons op te nemen om een afspraak te maken voor het afhalen van het gewenste product.

Verkoopovereenkomst:
De verkoopovereenkomst komt pas tot stand nadat de betaling door Heko Computers ontvangen is, indien tussen het moment van bevestigen van de order en tussen het moment van betalen een prijswijziging optreedt behoudt Heko Computers zich het recht voor deze wijziging door te berekenen.

Niet goed - geld terug:
Wij betalen het volledige aankoopbedrag, minus de orderkosten, en of eventuele schade terug als binnen 14 dagen na levering blijkt dat het geleverde artikel niet goed is of anders is dan het bestelde artikel.
U kunt ons vanzelfsprekend ook verzoeken om herstel, vervanging of levering van het ontbrekende. Retourbetaling vindt zo snel mogelijk plaats en in ieder geval binnen 14 dagen nadat u uw klacht kenbaar heeft gemaakt en het product retour is bij Heko Computers.
U bent gehouden binnen een redelijke termijn na constatering van het gebrek, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel, daarvan via de e-mail melding te doen bij onze klantenservice begin uw mail dan met KL en mail dan naar info@hekocomputers.nl . Binnen 3 werkdagen ontvangt u een bevestiging van uw melding.
U dient het ontvangen artikel direct na onze bevestiging aan ons retour te zenden in de originele verpakking, inclusief alle toebehoren (kabels, CD's, boekjes etc.).

Garantie:
Alle artikelen worden geleverd met fabrieksgarantie.
Om gebruik te maken van uw garantie stuurt u een e-mail naar onze Technische Dienst, begin de mail dan met TD naar info@hekocomputers.nl U ontvangt zo snel
mogelijk een bevestiging met daarin het benodigde RMA-Formulier en een beschrijving van de te volgen procedure.
Een retour product dient ten aller tijden voorzien te zijn van een aankoopbewijs.
Op software problemen bieden wij geen garantie.
Wanneer de 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie nog van toepassing is, zullen we zo snel mogelijk het vervangende artikel verzenden.
Indien deze garantieperiode reeds verlopen is zal het defecte artikel ter reparatie aan de leverancier worden aangeboden.
Zodra wij het artikel retour hebben ontvangen zullen wij het zo snel mogelijk weer naar u opsturen.

Privacyverklaring:
Uw klantgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het doel waarvoor u ze heeft verstrekt: het zo goed mogelijk verwerken van uw bestelling(en)
Uw persoonlijke gegevens worden NIET aan derden verstrekt.

Geldigheid:
Op al onze diensten, artikelen, prijzen enzovoorts is de Nederlandse wet- en regelgeving van toepassing.
Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK.